Grupper
Note
Denne dokumentasjonen er oversatt ved hjelp av AI-støttet maskinoversettelse. Oversettelsene leveres «som de er», uten garanti for nøyaktighet. Den engelske versjonen av dette innholdet er den offisielle og gyldige kilden.
Undervisere kan opprette grupper med studenter i emner. Grupper består vanligvis av et lite antall studenter som samarbeider i studiegrupper eller om prosjekter.
Læreren din plasserer deg i en gruppe eller lar deg velge gruppen du vil bli med i. Underviseren velger hvilke kommunikasjons- og samarbeidsverktøy som er tilgjengelige for hver enkelt gruppe.
Grupper-siden
Undervisere kan opprette oppgaver, prøver og diskusjoner for gruppen der du kan samarbeide med andre studenter.
Underviseren kan melde deg på grupper eller be deg om å bli med i grupper.
Gå til Grupper-siden ved å velge Grupper på emnets hovedside. Gruppenavnet ditt er oppført under navnet til det tilknyttede gruppesettet. Velg pilen ved siden av gruppesettets navn for å utvide listen over grupper.

Velg Vis medlemmer under gruppens navn for å se navnene på de andre gruppemedlemmene. Du kan velge Send melding for å sende en melding til alle gruppemedlemmene.
Velg gruppenavnet for å gå inn i gruppeområdet.

Gruppeområdet har en liste over alle oppgavene dine.

Du kan også gå til gruppeområdet ved å velge gruppenavnet under oppgaven på Emneinnhold-siden.
If Bli med vises på Grupper-siden, velg lenken for å velge en gruppe.
Gruppetilknytning
På Grupper-siden kan du se gruppene du har registrert deg i, og bli med i grupper som krever egenpåmelding. Grupper med en påmeldingsperiode vises først, så du ikke går glipp av dem. Underviseren kan legge til en beskrivelse for å hjelpe deg med å velge en gruppe.
Emnekunngjøringer vises når du trenger å bli med èn eller flere grupper.

Du ser også en varsling i aktivitetsstrømmen når du trenger å bli med i en gruppe.

Hvis du ikke velger en gruppe før påmeldingsfristen utløper, blir du automatisk registrert.
Når du har blitt med i en gruppe, kan du gå til en annen gruppe frem til påmeldingsperioden slutter.

Underviseren din velger om du vil skjule medlemmer av grupper du kan bli med. Medlemmer er skjult i grupper der underviseren tilordner medlemskap.
Notat
Brukere hvis kontoer er deaktiverte er med i totalantallet for gruppepåmeldinger inntil informasjonen om brukeren eller medlemskapet i gruppen slettes.
Video: Arbeid i grupper
Følgende video med fortellerstemmer gir en visuell og auditiv representasjon av noe av informasjonen som er inkludert på denne siden. For en detaljert beskrivelse av hva som er fremstilt i videoen, åpne videoen på Vimeo.